Meistä

Kompressorimaailma

Valmiina palvelukseen – ja vauhdilla!

Tampereen Teollisuuskonehuolto Oy on yhtä kuin Kompressorimaailma.

Historia

Tampereen Teollisuuskonehuolto Oy v. 1987

Aimo Mäyrän perustama yritys muuttui osakeyhtiöksi. Korjaten koneita ja kompressoreita aika vierähti seuraavalle vuosituhannelle,  jolloin Tommi Rantalasta Aimo sai apua korjaus- ja rakennusprojekteihin. Työllisti Aimo myös vaimonsa erilaisissa työtehtävissä.

Kapulan vaihto v. 2020

Aimo oli vihjaillut useille tahoille mahdollisuutta ostaa toimiva yritys ja päästää Aimo eläkkeelle. Korona-aikakauden ollessa pahimmillaan tuli kolmelle kompressoritaustan omaavalle tuttavalle aika lähteä keskustelemaan mahdollisuudesta siirtyä Aimon saappaisiin. Aimo ja tuttavat löivät rohkeasti kättä päälle ja näin päästiin sopimukseen yrityksen myynnistä ja Aimo sai jäädä jakamaan vahvaa osaamistaan uusille omistajille. Tällä hetkellä toimintaa jatketaan Ylöjärvellä, Helsingissä ja Turussa sekä huoltoautoilla ympäri Suomea.

Kasvu-uralla v. 2021

Vuonna 2021 olemme kasvaneet kolmella henkilöllä, joten töitä tehdään yhdeksän henkilön voimin ja saatiin toimitiloihin reilu laajennus. Nyt lisäämme varaosavarastoa, kompressorivalikoimaa ja lisätilat antaa mahdollisuuden parempaan palvelukokonaisuuteen.

Kompressorimaailma ja tulevaisuus

Toiminnan laajentuessa Pirkanmaalta koko Suomen kattavaksi toiminnaksi, katsoimme parhaaksi päivittää myös yrityksen nimen sen mukaisesti. Näin Tampereen Teollisuuskonehuolto Oy:lle otettiin käyttöön aputoiminimi, Kompressorimaailma. Toivottavasti nimi on enne – maailmassa riittää kompressoreita ja toivomme pääsevämme mahdollisimman monta näistä huoltamaan.

Ota yhteyttä!